дом Общество Над 2 800 места повече във влаковете по празниците

Над 2 800 места повече във влаковете по празниците

0
ДЯЛ

Над 2 800 места повече във влаковете саосигурили в празничните дни от БДЖ-Пътнически превози. Това съобщиха от компанията.
До 6 януари включително с повече вагони ще пътуват композициите по линиите:
София-Варна-София
София-Бургас-София
София-Пловдив-София
София-Свиленград-София
София-Горна Оряховица-София
София-Русе-София
София-Лом-София
София-Видин-София
София-Благоевград-София
София-Петрич-София
Пловдив-Варна-Пловдив
На касите на БДЖ вече се продават билети за седящи места завсички бързи влакове, които ще пътуват в празничните дни.
От БДЖ напомнят, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10% до 30% намаление от редовната цена в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.
Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМокро е трасето на автомагистрала „Хемус“ край Шумен
Следваща статияБлизо 12% спад на престъпността през 2019 година отчита полицията в Шумен (обзор)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here