дом Здраве Наградиха най-добрите лекари и сестри на 2019 година в МБАЛ-Шумен

Наградиха най-добрите лекари и сестри на 2019 година в МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ

Д-р Таня Хараланова е най-добрият лекар на 2019 година на Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) в Шумен. Призът за най-добра медицинска сестра пък спечели Ивелина Александрова.
Те бяха отличени днес на тържествена церемония в залата на МБАЛ-Шумен.
Най-заслужилите медици бяха определени с тайна анкета между персонала на лечебното заведение.

Д-р Таня Хараланова има 35 години стаж. В момента е старши лекар в Клинична лаборатория. Дълги години е била началник на звеното.

Ивелина Александрова е старша сестра в отделението по „Ортопедия и травматология“ в шуменската болница.
Професионалният вот определи за подгласници на д-р Хараланова, ревматологът д-р Стоян Тодоров и неврологът д-р Ивайло Петров, които заеха съответно второ и трето място.
На второ място при медицинските сестри е Нуртен Шерифова от Първо вътрешно отделение. Анкетата отреди третото място за Пенка Йорданова – медицинската сестра от отделението по нервни болести.
Лично директорът на болницата д-р Димитър Костов награди отличените медици.
„Неусетно в работа и грижи измина още една година. Във финансово отношение тя е по-добра за нашата болница. Надяваме се следващата 2020 година да е още по-добра“, каза по време на церемонията д-р Костов.
Награди днес получиха и победителите в турнирите по тенис на маса и бридж белот, проведени преди дни в МБАЛ-Шумен.
Победител сред тенисистите е д-р Тихомир Хлебаров. За изненада на всички първи в турнира по бридж белот се оказаха сестрите от АГ отделението в областната болница.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаплив от пациенти по празниците очакват в МБАЛ-Шумен
Следваща статияДиректорът на полицията награди ученици за отлично представяне в конкурс за рисунка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here