дом Общество Награда от 800 лева и благодарност за най-добрите полицаи в Шумен

Награда от 800 лева и благодарност за най-добрите полицаи в Шумен

0
ДЯЛ

Със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов са наградени служители от криминална полиция в РУ – Шумен и ОДМВР – Шумен. Наградата е по предложение на директора на областната дирекция ст.комисар Ялчън Расим за професионално изпълнение на служебни задачи. След бърза и прецизна работа криминалисти разкриха автор на убийство няколко часа след извършеното престъпление. Задържан след системна и методична работа беше извършител на грабежи в Шумен, в кратки срокове беше установен и задържан авторът на четири домови кражби в града.
„Колеги, благодаря ви, че с упоритата си работа доказвате ежедневно, че служим на обществото. Полицейската професия е дълг, призвание. Знам, че всичко се постига с добър екип. Радвам се, че имам възможността да работя с професионалисти като вас. Убеден съм, че ще продължаваме да отговаряме на очакванията на обществото. Пожелавам здраве на вас и вашите семейства. Да имате повече поводи за професионална гордост“, отправи поздрави към полицейските служители директорът ст.комисар Ялчън Расим след като ги запозна със заповедта тази сутрин.
Наградата е колективна парична в размер на 800 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНепълнолетен се озова в ареста, счупил огледало на паркирана кола
Следваща статия28-годишен от Дибич изтърва волана, потроши 3 паркирани коли (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here