дом Общество Набират кадрови войници

Набират кадрови войници

0
ДЯЛ

Сухопътни войски предлагат възможност за служба във военните формирования, включително и в 34200-Шумен, съобщиха от Военното окръжие в града.
С министерска заповед е обявен конкурс за 190 вакантни войнишки длъжности. Във военно формирование 34200-Шумен търсят младши специалисти по съхранение на въоръжение и техника, притежаващи свидетелство за управление на МПС категория „С” – общо 4 места. Останалите 186 вакантни войнишки длъжности са във военните формирования в градовете: София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Карлово, Пловдив, Сливен, Русе, Плевен и Горна Оряховица.
Срокът за подаване на документи е до 4 септември във Военното окръжие, по постоянен адрес на кандидатите.
За постъпване на военна служба се приемат пълнолетни български граждани не по-възрастни от 40 години (към датата на приемане на военна служба). Могат да кандидатстват и тези, които са били на военна служба /кадрова/, освободени преди по-малко от 10 години и ненавършили 44 години.
Конкурсът ще се проведе в периода от 16.11.2020 г. до 30.11.2020 г. Бъдещите войници ще решават тест за обща култура и ще покажат своите сила, бързина, и издръжливост на изпит по физическа подготовка. Последният етап от конкурса е събеседване пред комисия.Спечелилите конкурсът ще сключат постоянен договор с допълнителни възнаграждения и социални придобивки, съгласно закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.
Допълнителна информация за всички изисквания и условия за конкурса кандидатите могат да получат във Военно окръжие – Шумен на адрес: пл. „Освобождение”№ 8 или телефон 0882 552 018, както и на национален тел. 0700 20 407.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия1 060 нарушения по пътищата в Шуменско само за 6 дни
Следваща статияОт Шумен и Белокопитово са трите последни случая на COVID-19 в областта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here