дом Криминале Мъж шофира с фалшива книжка, 16-годишен – незаконен мотопед

Мъж шофира с фалшива книжка, 16-годишен – незаконен мотопед

0
ДЯЛ

При рутинна полицейска проверка вчера в село Жилино е бил спрян 36-годишният С.И. от град Нови пазар, който е управлявал лек автомобил „Опел“, с чужда регистрация. При проверката е представил неистински документ за управление на МПС.
Образувано е досъдебно производство по чл. 316 от НК.
Снощи в областния град е бил спрян за проверка и 16-годишен младеж, който е управлявал мотопед „СИМ“, нерегистриран по надлежния ред.
Водачът е неправоспособен. Образувано е досъдебно производство по чл. 345, ал.2 от НК по описа на РУ Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТок и жица: Задигнаха 25 метра кабел от парка в Ивански
Следваща статияНа един и същи градус: Спипаха двама зад волана с по 1.71 промила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here