дом Общество Мъж налетя на бившата си снаха в Общината с крясъци „ку*ва мръсна“

Мъж налетя на бившата си снаха в Общината с крясъци „ку*ва мръсна“

4
ДЯЛ

Бивш свекър вдигнал грандиозен скандал на майката на внучето си пред колегите й, като това не бил първият случай, когато той я наричал „ку*ва“ и я заплашвал, че ще се разправя с нея. Не можел да й прости, че се е развела със сина му. Същото отношение демонстрирал и изоставеният съпруг. Това става ясно от съдебно дело, след жалба на бившата снаха.
На 31 юли т.г. потърпевшата Л.Н. била предупредена по телефона от бившата си свекърва, че мъжът й е тръгнал към работното й място, за да я злепостави и да й търси сметка, защо се е развела със сина им. След обаждането, Л.Н. слязла пред входа на Общината, където работи, за да обясни на бившия си свекър М.С., че през работно време не може да водят подобни разговори.
Още с пристигането си обаче М.С. започнал да я обижда, като я нарекъл: „ку*ва мръсна“ и да я заплашва с думите: „Аз ще се разправям с теб“. Държанието му било арогантно и агресивно. След неуспешния опит да бъде спрян от охраната на Община Шумен, ответникът влязъл в работното помещение на жената, където пред колеги и граждани продължил да я обижда и унизява, като не спирал да повтаря думите „Ку*ва мръсна“, а в последствие й нанася удар по лицето.
След пристигането на органите на реда ответникът е изведен от сградата на Община Шумен и му е съставен протокол за предупреждение. Бившата снаха твърди, че подобно поведение ответникът проявявал в присъствието на детето П.М.М.. По молба на молителката срещу ответника е издадена Заповед за незабавна защита по силата на която е задължен, да се въздържа от упражняване на психическо и физическо насилие спрямо Л.Н.Н. и детето – П.М.М., като му се забранява да приближава жилището и местоработата й.
От ответника пък е постъпил писмен отговор, с който не се оспорва, че на 31.07.2017 г. между него и снаха му е възникнала конфликтна ситуация, която придобива агресивен характер. Твърди, че тя му е нанесла множество обиди, блъскала и го бутала. Разменили си остри и обидни думи, но удари не е нанасял. Бил е афектиран от нейното поведение, но приема, че е следвало да се контролира по-добре. Моли, в случай че съдът прецени молбата за основателна, да му бъде наложена предвидената от закона санкция „глоба“ в минимален размер, като съдът определи и мерки за защита на молителката за срок от 3 месеца. Не представя доказателства, не прави доказателствени искания.
Свидетел на скандала между бившите свекър и снаха пък разказва пред съда, че същия ден преди обяд пред Общината видял колегата и Л.Н. и ответникът да си говорят на висок тон. След 10 минути двамата се качили на етажа при свидетеля и той чул жената да призовава ответника да не се излага, че не му отива на годините, а той отговорил, че ще се каже на колегите й какво е направила. Л.Н. викал, че е провалила живота, но на кого свидетелят не разбрал, след което тръгнал по стаите, като казал „Да видят колегите ти каква си“. Молителката продължила да го увещава да не се излагай, а той отговорил: „Мен ме познава целия град и не ми пука“. Малко след това свидетелят чул крясък, тръгнал в тази посока и установил, че охраната на Общината е заклещила буйстващия между секцията и стената, а лявата буза на Л.Н. зачервена.
Доказано е по безспорен начин, че около 09.45 часа от екип служители на полицейското управление е реагирано на сигнал за скандал в сградата на Община Шумен между молителката и ответника, като на двамата са съставени предупредителни протоколи, на основание чл. 65 ЗМВР.
На агресивния бивш свекър е наложена забрана да приближава жилището на Л.Н., както и местоработата й за срок от 6 месеца. Той е задължен да се въздържа от извършване на насилие срещу молителката– мярка с правно основание чл. 5, ал. 1, т. 1 ЗЗДН. Съдът е предупредил М.С., че за изпълнението на наложените мерки следят полицейските органи, като при неизпълнение на заповедта, ще бъде задържан на основание чл. 21, ал. 3 ЗЗДН и незабавно ще бъдат уведомени органите на прокуратурата.
За огромната си излагация, М.С. ще трябва да плати и всички разходи по делото на Шуменския районен съд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгромен ръст на издадените разрешителни за строеж на жилищни сгради в областта
Следваща статия23-годишен рецидивист, наръгал барман в Шумен, влиза на топло за 2 години

4 КОМЕНТАРИ

  1. С думата „молителка” сте попрекалили. Може ли в кратък текст да се използва 12 пъти една и съща дума?!

  2. Страшна излагация за този дядо. Как ще се появява пред очите на това дете? какво да са се развали синът му и снаха му, краят на света ли е дошъл? Що за селяния е това в днешно време?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here