дом Криминале Убиецът от Шумен се подвизава във Фейсбук с име на божество?

Убиецът от Шумен се подвизава във Фейсбук с име на божество?

0
ДЯЛ

Заподозреният за убийството тази вечер в шуменския квартал „Гривица“ е мъж, подвизаващ се в социалната мрежа Фейсбук под псевдоним, носещ името на митично божество. Това съобщиха за 24shumen.com отлично осведомени източници, пожелали анонимност.
По данни на живущи на ул. „Ген.Радецки“, 36-годишният мъж е обикалял квартала с нож в ръка поне от една седмица. Един от последните му постинги от днес, 12 май в шуменска група, който публикуваме без редакция и корекция, гласи:
„Здравейте Шуменци ..здравейте войводи…здравейте преродени хайдуци и монаси …тракиици…просветени и всички който все още не са стигнали до просветление …върнах се от далечни места ..ашрами и манастири да прочистя свещенните места и да върна старото знание на всеки който ме последва …моля ви който познава този човек от Велики преслав от ромски произход да върне иконите или да се покае ако вече ги е продал …давам му срок с добро до тази дата ..и после що сабя ..сопа ..юмруци и магии съм усвоил ще приложа доброзорно към него …Вярвайте в твореца …Бог Доброто .“
Както първи 24shumen.com съобщи, тяло на мъж бе намерено малко преди 18.30 часа на улица „Ген.Радецки“. На местопрестъплението все още се намират раницата и мобилният телефон на извършителя. Районът е отцепен. На място работят криминалисти.
По все още непотвърдена информация извършителят вече е заловен, бил е разпитан в РУ-Шумен, няма криминално досие. По процедура трябва да му бъде направена психиатрична експертиза. Заловен е на мястото на убийството. И извършителят, и жертвата са жители на Шумен. Според първоначална информация убийството е извършено при самозащита. Извършителят е бил нападнат от група роми, при което той наръгал един от нападателите си право в сърцето. Други обаче твърдят, че мъжът е с психически отклонения и е извършил убийството в пристъп на лудост.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТяло с прободни рани е намерено в кв.“Гривица“ (обновена)
Следваща статияМВР потвърди новината на 24shumen.com: Труп в „Гривица“ след спречкване между няколко души

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here