дом Политика Мустафа Карадайъ е водач на листата на ДПС в Шуменско

Мустафа Карадайъ е водач на листата на ДПС в Шуменско

0
ДЯЛ

Лидерът на ДПС отново е водач на кандидат-депутатската листа на политическата сила в 30 многомандатен избирателен район Шумен.
Днес областният председател на ДПС-Шумен Айсел Руфад заедно с Хамид Хамид – зам.-председател на ПГ на ДПС и областният младежки председател регистрираха листата за вота на 11 юли.
Движението се впуска в битката за разпределяне на мандатите в Шуменско с пълна листа.
На второ място е Хамид Хамид, следван от Кадир Насуфов, Кадир Хасан, Танер Исмаил, Севгин Хълми, Христо Кюркчиев, Сунай Исуф, Юсеин Юсеин, Мукадес Шакир, Севдисен Неджиб и Селятин Мехмед.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия47% от шуменците не могат да поемат неочаквани разходи, а 38.1% – да отидат на почивка
Следваща статияШуменски лекари излизат на протест в подкрепа на проф. Тодор Кантарджиев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here