дом Спорт Момчетата до 13 години на БК „Шумен” на финал

Момчетата до 13 години на БК „Шумен” на финал

0
ДЯЛ
Снимка: Баскетболен клуб „Шумен”

Момчетата до 13 години на Баскетболен клуб „Шумен” победиха убедително „Берое”-Стара Загора със 72:46 т. в полуфинален мач от Републиканското първенство, което се провежда в Шумен. С тази победа отборът, воден от Янко Янков и Звонко Папак, се класира за финала. Там шуменци ще срещнат тима на „Черно море Тича”, който в другия полуфинал победи „Делфин”-Бургас с 89:40 т.
Финалът между „Шумен” и „Черно море Тича” ще започне от 15.00 ч. в Спортна зала „Младост”. От Баскетболния клуб канят всички, подкрепящи шуменския спорт, да окуражат в залата момчетата в последната им крачка към републиканската титла.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГросмайстор Васил Спасов изнесе сеанс на едновременна игра в Шумен
Следваща статияДеца от Каспичан гостуваха на полицейския питомник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here