дом Прогноза за времето Много слънце, но и силен южен вятър

Много слънце, но и силен южен вятър

0
ДЯЛ

И днес времето ще се задържи значително по-топло от обичайното за края на декември.
Ще бъде предимно слънчево, но в Шуменска и в още 13 области е обявен жълт код за силен южен вятър, чиито пориви ще достигат до 20 метра в секунда.
Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 5 и 10 градуса, в местата защитени от вятъра – между 0 и 5. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса. В Шумен очакваната минимална температура е 7 градуса, а максималната около 16.
На 29 декември в областния град бе постигнат температурен рекорд след като живакът се качи до пролетните 17,4 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия1 438 нови случая на COVID-19 у нас, в Шумен са 44
Следваща статияДопълнителни 6,5 милиона лв. за спортни клубове през 2021 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here