дом Общество Младши съдия от днес попълва магистратските редици в Окръжен съд – Шумен

Младши съдия от днес попълва магистратските редици в Окръжен съд – Шумен

0
ДЯЛ

Младши съдия Ненка Цветанкова встъпи в длъжност днес в Окръжен съд – Шумен. На официална церемония, в присъствието на всички магистрати от окръжния съд тя прочете клетвения лист и подписа акта си за встъпване в длъжност.
Мъдрост, обективност и решителност пожела председателя на съда София Радославова към младия колега в приветствието си. Младият магистрат е родом от гр.Панагюрище. Завършила е Езиковата гимназия в гр.Пазарджик. С пълен отличен се е дипломирала през 2014г. в Пловдивски университет „Пайсий Хилендарски“. Стажувала е в Европейския съд в Люксембург. Владее перфектно немски език.
Кариерата си започва като младши разследващ полицай в ОД на МВР – Пазарджик през 2015г. През 2017г. печели конкурс на ВСС за младши съдия.Завършва през настоящата 2018г. деветмесечното си обучение в Националния институт по правосъдие, като отличник на випуска. От днес е в редиците на Окръжен съд – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДългото чакане свърши! Прерязват лентата на „Арена Шумен“
Следваща статияИскат постоянно задържане под стража за шуменеца, хванат с кокаин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here