дом Култура Млади художници представят изложба „Шумен в сърцето“

Млади художници представят изложба „Шумен в сърцето“

0
ДЯЛ
Снимка: СНЦ "Алдора"

Седем млади художници от Шумен представят обща живописна изложба. Вернисажът е под надслов “Шумен в сърцето“.
Културната изява е по проект на СНЦ „Алдора“ и „Младежка банка“ и е осъществена с финансовата подкрепа на Общински фонд „Култура“.
Изложбата включва творби на младите художници Анна Захариева, Божидара Димитрова, Димана Галин Стоянова, Женя Калева, Камелия Рахнева, Калоян Кавръков и Петя Алексиева.

Снимка: СНЦ „Алдора“

Всички млади творци са от Шумен, но учат изобразително изкуство в други градове на страната.
„Идеята бе да представим изложбата в края на миналата година. Поради кризата с COVID-19 първоначалният ни замисъл бе осуетен“, разказа за 24shumen.com координаторът на „Младежка банка“ Росица Василева.
Изложбата е достъпна във виртуалното пространство на страниците на СНЦ „Алдора“ и „Младежка банка“ във Фейсбук.
Идната седмица предстои да излезе и каталог с творбите на участниците. В изданието ще бъдат представени и студенти, занимаващи се с други изкуства, които учат извън Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия528 нарушения за скорост на пътя, 74 акта и 263 глоби с фиш за пет дни в Шуменско
Следваща статияПроверяват сигнал за неправомерно поставени агитационни материали в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here