дом Общество Младият информатик Даниел Койнов е втори в състезанието CodeIT

Младият информатик Даниел Койнов е втори в състезанието CodeIT

0
ДЯЛ
Снимка: CodeIT

Младият шуменски информатик Даниел Койнов се класира на второ място в XXI международен конкурс по програмиране CodeIT. Това обявиха организаторите на надпреварата.
Даниел е осмокласник в ПМГ „Нанчо Попович“ в Шумен и зае призовото място във възрастовата група при младежите.
Състезанието се проведе под патронажа на президента Румен Радев, който поздрави победителите.
В съпътстващата програма на състезанието участниците се срещнаха със световно известния информатик от Шумен Румен Христов. Той е шести в световната IOI ранглиста на всички времена, завършил е Масачузетския технологичен институт и влиза в класацията на „Форбс“ „30 под 30 на САЩ“.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПромяна на движението на Шуменското плато в петък
Следваща статияСпукаха газопровод в Шумен по време на изкопни работи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here