дом Общество Младежки проекти за 50 000 лева ще финансира Община Шумен

Младежки проекти за 50 000 лева ще финансира Община Шумен

0
ДЯЛ

Община Шумен обявява конкурс за финансиране на проекти на младежки и неправителствени организации, работещи с млади хора и неформални групи от младежи. Това съобщиха от пресцентъра на мастната администрация.
Необходимите документи за кандидатстване и отчитане са формуляр и отчет.
Формулярите за кандидатстване следва да бъдат изготвени съгласно изискванията на Правилника за финансиране на младежки проекти. Няма ограничения в избора на теми, по които може да се работи. Те могат да бъдат свързани с организиране на свободното време на младите хора – природа, спорт, бизнес, култура, история, насърчаване на неформалното обучение и участие в различни граждански инициативи.
Проектите се подават на гише №3 в Центъра за информация и услуги в общинската администрация или в електронен вариант на e-mail: e.dimcheva@shumen.bg до 16.00 часа на 16 април 2021 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМътността на питейната вода остава над стандарта
Следваща статияБез сесия на Общински съвет-Шумен през март

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here