дом Общество Младежите от ГЕРБ с подарък за децата от Дом „Детелина“

Младежите от ГЕРБ с подарък за децата от Дом „Детелина“

0
ДЯЛ

Младежите от ГЕРБ – Шумен зарадваха всички 29 малчугани от дома за деца, лишени от родителска грижа „Детелина”, като ги заведоха на кино.
Подаръкът е по повод Коледните и Новогодишни празници и поднесе чудесно забавление за децата, които избраха да гледат приключенския анимационен филм „Бикът Фердинанд”. Вълнуващото кино преживяване беше допълнено от подаръци и лакомства за децата от социалното заведение.
„Искам да благодаря на всички, които помогнаха за реализирането на тази благотворителна инициатива. Няма нищо по- трогателно от усмивките на деца, които чувстват, че не са забравени. Ще продължим да полагаме усилия, за да внесем повече радост в ежедневието на тези деца“, заяви по повод инициативата общинският председател на Младежи ГЕРБ – Шумен Рени Цанкова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДимът в комините прати Шумен в челото по мръсен въздух
Следваща статияХристо Мутафчиев се заема с проблемите на театъра, идва в Шумен