дом Общество Митака от „София ден и нощ” издуха конкуренцията във временното класиране...

Митака от „София ден и нощ” издуха конкуренцията във временното класиране за любим риалити актьор

0
ДЯЛ
Снимка: Официален Фейсук профил

Шуменецът Кристиaн Кирилов, станал изключително популярен като симпатягата Митко от „София ден и нощ” издуха колегите си от сериала във временното класиране за любим риалити актьор. Фитнес моделът събра близо 10 000 гласа от старта на гласуването. Всеки желаещ все още може да подкрепи фаворита си като даде своя глас до 18.00 ч. на 15 март 2018 г. Победителите в първите Награди „NOVA подкрепя българските филми“ 2018 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването.
Феновете, участвали в класацията, ще имат възможността да видят своите любими звезди на живо, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде избран да връчи наградата на звездата, за която е дал своя глас.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Твоите 25 причини да избереш България“: Шуменец сред финалистите в конкурса
Следваща статияСкандал: Православен свещеник не одобрява да се изучава вероучение в училищата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here