дом Общество Министър Красен Кралев: До края на март зала „Арена“ ще бъде готова

Министър Красен Кралев: До края на март зала „Арена“ ще бъде готова

0
ДЯЛ

До края на март може би Многофункционалната спортна зала „Арена“ в Шумен ще бъде завършена. Шуменци заслужават да имат такъв подарък. Това е петата поред зала в България. Виждам, че нещата вървят с много сериозни темпове, това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Заедно с кмета на Шумен Любомир Христов той инспектира строителните дейности. „Доволен съм. Съвсем скоро предстои официално откриване“, каза за 24shumen.com министърът. Той уточни, че в програмата му е предвидено „как да започнат да се ремонтират клубовете, където спортистите тренират“.
Министърът не е очарован от състоянието на спортната база в града. Тук има традиции, излишно е да споменавам шампионите, които сте дали на България, като започнем от щангите. За съжаление положението с днешна дата не е добро, отчете министърът. Заедно с кмета на Шумен се обсъждат варианти. „Няма как изведнъж да се изсипят едни пари“, каза още министър Кралев. По неговите думи имало места, където не е забит нито един перон.
На въпрос на 24shumen.com как ще коментира, че миналата година болшинството от общинските съветници отхвърлиха номинацията на олимпийския и световен шампион по вдигане на тежести Иван Иванов да стане почетен гражданин на Шумен, министър Кралев даде лаконичен отговор:Не мога да коментирам. Това е решение на съветниците.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШУ се включва в Наблюдателна кампания за търсене на астероиди
Следваща статияШуменската библиотека обучава бъдещи библиотекари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here