дом Общество Минималната пенсия става 200 лева

Минималната пенсия става 200 лева

1
ДЯЛ

От днес минималната пенсия става 200 лева, с което възрастните, натрупали необходимите осигурителен стаж и години ще получават увеличената сума.
Скокът ще се усети от над 800 000 пенсионери у нас.
С това 40% от хората от трета вързаст получават ръст на доходите си. Увеличението на пенсиите е второ за тази година.
От 1 юли минималният праг за осигурителен стаж и възраст се вдигна от 161.38 лева на 180 лева. Около 450 000 от 800 000 пенсионери до момента получаваха минималната сума от 180 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПерничанка се окичи с титлата „Зевзек“ от Международния фестивал в Каспичан
Следваща статия„Парите или живота“?

1 коментар

  1. Идиоти, не само че не ги е срам ами се хвалят с тези мизерни левчета за хората които са работили по 35-40 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here