дом Общество Мая Манолова посети Хитрино след подадени сигнали за нередности в строителството на...

Мая Манолова посети Хитрино след подадени сигнали за нередности в строителството на къщи

0
ДЯЛ

Националният омбудсман Мая Манолова е посетила внезапно Хитрино, за да направи проверка на място по подадени сигнали за нередности в строителството на новите къщи, научи 24shumen.com.
Тя се е срещнала с авторите на сигналите. И е проверила как върви възстановяването на пострадалите от железопътния инцидент домове. Пред експерти от Община Хитрино Манолова обобщила впечатленията си: „Установихме, че повечето от сигналите са неоснователни, но аз и моят екип бяхме длъжни да проверим. И го направихме“, разказаха те.
Омбудсманът се е срещнала и с пострадалия Николай Цачев, за когото има отреден фургон. Цачев изразил удовлетворението си от грижите, които полагат за него общински служители. Казал, че те не го изоставят и подпомагат по-бързото му възстановяване. Идеята е, той да бъде настанен временно в Социален дом, за което щели да съдействат и служители на социалните служби.
Манолова се е срещнала и с кмета на Хитрино Нуридин Басри, за да получи информация от първо лице как върви цялостното възстановяване на селото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАрестуваха мулета на ало бандити, били наети на работа от „бай Митко“
Следваща статияНаградиха децата, победители в конкурса „Коледа и Нова година“ (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here