дом Общество Малките огнеборци от IX ОУ „Панайот Волов“ се завърнаха с медали от...

Малките огнеборци от IX ОУ „Панайот Волов“ се завърнаха с медали от турнира за купа „Свиленград“

0
ДЯЛ

Малките шуменски огнеборци, възпитаниците на IX ОУ „Панайот Волов“, заеха второ място в комплексното класиране за купа „Свиленград“. В надпреварата взеха участие младежки противопожарни отряди „Млад огнеборец“.

В отделните дисциплини те се класираха на второ място в „400 метра щафетно бягане с препятствия“ и на трето място в „бойното разгръщане на състезателна пътека“. Отборът беше воден от учителя Слави Димов и Диян Христов, служител в РДПБЗН Шумен.
В турнира участваха отборите заели първите шест места на миналогодишното републиканско първенство и още пет отбора от област Хасково. Област Шумен беше представена от тима на IX ОУ „Панайот Волов“ град Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Любомир Христов връчи наградите на Шумен, проф. Трендафилов е новият „Почетен гражданин“
Следваща статияПродължава кампанията за събиране на стари електроуреди