дом Общество „Майка“ пребива детето си, защото мъжът й я изоставил (обновена, видео 18+)

„Майка“ пребива детето си, защото мъжът й я изоставил (обновена, видео 18+)

0
ДЯЛ

Вълна от възмущение заля социалните мрежи, където се разпространява клип, на който майка снима как бие невръстното си дете.
„Теб понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене, е така“, са думите на жената, която трудно нормален човек би нарекъл майка. В клипа, който е около 33 секунди тя нанася поне 4 удара с юмрук и шамари на момиченцето, което е видимо на не повече от 2 години. Дори сърцераздирателните писъци, виковете „мамо“ и целуването на ръка не могат да спрат ожесточената жена.
Според потребителка на Фейсбук, нейното име е Катя Никифорова.
Стотици възмутени майки и бащи се надяват Агенцията за закрила на детето да се самосезира незабавно и да я издири, за да спре тормозът над собственото си дете.
32-годишна жена и 3-годишно момиченце са отведени в районното управление, съобщиха от МВР малко преди 21.00 часа.
Незабавно на адреса на майката в Перник е изпратен полицейски патрул. Униформените са отвели майката и детето в районното управление, където с тях са започнали работа служители на „Детска педагогическа стая“. Уведомени са социалните служби и отдел „Закрила на детето“. Момиченцето е настанено временно в център от семеен тип. Всички факти и обстоятелства около ситуацията в семейството се изясняват.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХамид Хамид: Няма как да имаме министри в тоя кабинет, ние винаги сме гласували против него
Следваща статияНови 95 заразени, още 1 случай на COVID-19 в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here