дом Общество Любомир Христов: Нека Свети Димитър ви дава мъдрост, сила и вяра, ...

Любомир Христов: Нека Свети Димитър ви дава мъдрост, сила и вяра, за да успеем, за по-добро бъдеще за всички нас!

0
ДЯЛ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Големият християнски празник, денят на Св. Димитър Солунски Чудотворец, не случайно е избран за празник на строителя. Защото с всичко сътворено за благото на другите човек се доближава духовно до своя създател!
Уважаеми строители,
За мен е удоволствие да поздравя с професионалния им празник всички проектанти, архитекти, строителни инженери и работещите в сферата на строителството.Приемете искрените пожелания за здраве, лично щастие и трудови успехи. Бъдете здрави, влагайте душа и сърце в сътвореното и занапред.
Нека Свети Димитър ви дава мъдрост, сила и вяра, за да успеем, за по-добро бъдеще за всички нас!
Любомир Христов
Кмет на община Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж, опитал да убие майка си по особено жесток начин, получи 18-годишна присъда
Следваща статияЕкипът на ДКЦ-1 получи отличието „Заслужил медицински колектив на община Шумен”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here