дом Общество Луна ще джитка с ново бяло Порше в родния Шумен

Луна ще джитка с ново бяло Порше в родния Шумен

5
ДЯЛ
Снимка: Фейсбук

Шуменската звезда Луна се залюбила със сина на най-богатия българин, твърди сама та певица, но не желае да разкрие самоличността му. „Сами се сетете кой е“, подаде загадка към всички тя, но разкри, че тайнственото й гадже и изпраща всеки ден сутрин и вечер букети бели рози, съобщава „България днес“. Цветът е такъв за да пасва на бялото обзавеждане на хотелската стая, където Луна се измести, за да бъде известно време на спокойствие. Това се наложи след денонощна обсада на дома й от фенове и ТВ екипи, след като излезе от ВИП Брадър. „Лошото е, че половинката ми е по доверчив и наивен от мен, но това се дължи на неговата неопитност в сравнение с моите епични битки към президентството“, споделя Луна пред изданието. Тя призна, че за ЧНГ той я дарил с бяло Порше, а на волана има гравиран надпис „Луна президент“. Тя получила от изгората си и зимна градина с бели рози плюс градинар да се грижи за нея, а от хотела й осигурили шофьор за Порше-то с фуражка и бели ръкавици.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен заделя 357 000 лева за културни прояви през годината
Следваща статияПореден удар на ало мафията! 45-годишна жена пусна през балкона 4 500 лева на „полицай“

5 КОМЕНТАРИ

  1. „Луна президент“!?
    Това, ако стане вземам си торбичката и на североизток при Ким. Там сигурно ще е по нормално да се живее.

  2. Къф президент, кфи пет лева. Прави си шоу жената и печели пари с това, притрябвало й е да става президент или да се жени за Борисов. Всичко е театър. Народът няма хляб, дават му се зрелища.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here