дом Спорт „Лудогорец“ отнесе „Локо“ (ГО) в последната си контрола преди пролетния дял

„Лудогорец“ отнесе „Локо“ (ГО) в последната си контрола преди пролетния дял

0
ДЯЛ

„Лудогорец“ отнесе с 3:0 „Локомотив“ Горна Оряховица в последната си контрола преди старта на пролетния дял в първенството на Първа професионална лига. Мачът се игра на клубната база в Разград, съобщиха от пресцентъра на орлите.
През първото полувреме „Лудогорец“ имаше пълно превъзходство, като пропуски направиха Клаудио Кешерю и Вандерсон. Голът във вратата на Евгени Александров падна минута преди почивката, когато Кешерю се разписа след асистенция на Вандерсон.

В първите минути на втората част в игра за „Лудогорец“ се появиха Адриан Попа и Драгош Григоре, които заеха местата съответно на Джоди Лукоки и Рафаел Форстър. В 54-ата минута шампионите стигнаха до втори гол. Моци намери Марселиньо в наказателното поле на „Локомотив“ и бразилецът с български паспорт заби красиво попадение. Двамата бяха замесени и при третия гол във вратата на гостите от Горна Оряховица в 85-ата минута. Моци стреля от воле, като заелият добра позиция в малкото наказателно поле Марселиньо отклони топката покрай вратаря Александров за крайното 3:0.
Следващия петък „Лудогорец“ гостува на Верея в мач от XXI кръг на Първа лига. Двубоят започва в 17.30 часа.
Снимки: ПФК „Лудогорец“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинският съвет в Никола Козлево прие отчет за изпълнението на плана за младежта за 2018-та
Следваща статияФермери от Украйна гостуваха в Община Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here