дом Общество Лош път в индустриалната зона излага Шумен пред чужденците

Лош път в индустриалната зона излага Шумен пред чужденците

0
ДЯЛ

Над 30 фирми в обособената индустриална зона се жалват в подписка до Общината от лошото състояние на пътната инфраструктура. Собствениците на тези фирми са запознали с проблема общинския съветник от ПП АБВ Валентин Велев.
В питане до кмета Любомир Христов, Велев поставя въпросите – знае ли Общинска администрация за окаяното състояние на пътната мрежа в района и предприемат ли се някакви мерки за запълване на дупките. Той предлага Общината да задели ресурс за решаване на проблема, а в следващата финансова година да задели средства за цялостна реконструкция на пътя, тъй като фирмите осъществяват търговски отношения с контрагенти от страната и чужбина. И осигуряват прехрана на над 250 работници и служители.
Съветникът припомня, че работещите и клиенти на търговските дружества ежедневно са принудени да преминават през „лунни кратери, дупки и неравности“. А лошият път, освен, че троши преминаващите МПС, създава лошо мнение у чужденците за общинската инфраструктура, категоричен е Велев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРекордьор прелетя край полицейска камера с 134 км/ч., глобен е 800 лева
Следваща статияКметът на Хитрино: Имало е натиск да бъде образувано производство за усвояването на средства след трагедията в Хитрино