дом Общество Лично дарение за жителите на община Върбица направи кметът Мердин Байрям

Лично дарение за жителите на община Върбица направи кметът Мердин Байрям

0
ДЯЛ
Снимка: Община Върбица

Пакети с хранителни продукти ще получат жителите на община Върбица за идващите светли празници Великден и Рамазан байрам. Те са лично дарение от кмета на общината Мердин Байрям. Това съобщиха от местната администрация.
“Много бих искал и силно се надявах тази година да продължим традициите на нашите срещи в навечерието на големите празници, но обстановката ни диктува отново извънредни правила които в името на здравето на всеки един от вас трябва да спазваме безприкословно! Тези срещи са от голямо значение за мен самия, а вероятно и за всеки от вас, защото личният контакт и личните пожелания за празниците не се заменят и са несравними с това което сме принудени да правим, но и мъдреците са казали, че по-ценно от здравето няма, и именно за това ще подходим както миналата година в грижа за нашето общо здраве. Огромното ми желание сега и за в бъдеще е да има повече здрави, щастливи и усмихнати хора, а вечно зло няма! След всяко зло идва и добро, и нека си пожелаем догодина да посрещаме празниците си в онази обстановка, която сме свикнали да възприемаме като наша традиция”, заяви кметът на Върбица Мердин Байрям.
Празнични пакети вече получиха жителите на село Методиево.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия1 157 нарушения на скоростните режими за седмица в Шуменско
Следваща статияЧетири села са без вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here