дом Други Лекари и сестри в МБАЛ без заплати, с ръководството не са водени...

Лекари и сестри в МБАЛ без заплати, с ръководството не са водени разговори

0
ДЯЛ

Общинският съвет да упълномощи представител, който да участва в извънредно общо събрание на акционерите на МБАЛ-Шумен. Това е изискал с писмо до ръководството на Общината здравният министър д-р Кирил Ананиев.
Съветниците оторизираха зам.-кметът по здравеопазване д-р Светлана Маркова да участва в заседанието и да гласува по точки от дневния ред.
Общинският съветник Венцислав Венков попита дали д-р Маркова има информация, че е възможно, според публикации в социалните мрежи, лекарите и медицинските сестри от болницата да останат без заплати до края на месец май.
„Въпросът е важен. Все пак това са живи хора. Ще анализираме нещата“, заяви по повод зададения въпрос председателят на Обс проф.Борислав Беджев
Имам информация от колеги от болницата, от вчера следобяд. Но не сме я проверили, заяви зам.-кметът по здравеопазване д-р Светлана Маркова. Но не съм разговаряла с ръководството на болницата, каза тя.
С тайно гласуване за Почетен гражданин на Шумен бе избран проф. Христо Трендафилов, преподавател в Шуменския университет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРаботили сте в чужбина? Не забравяйте да декларирате доходите си за 2017-та
Следваща статияОтличници! Учениците от СУ „Сава Доброплодни“ с повод за гордост

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here