дом Криминале Късо съединение подпали офис на магазин в Шумен

Късо съединение подпали офис на магазин в Шумен

0
ДЯЛ
24shumen.com

В 02.45 часа на 6 април в дежурната част на РСПБЗН-Шумен е получен сигнал за пожар в стая към магазин на ул. “Васил Априлов“ в града. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
На мястото на инцидента е изпратен екип огнеборци. Пламъците са погасени с помощта на 500 литра вода. Изяснено било, че пожарът е предизвикан след късо съединение в ел. инсталацията на офиса в магазина. Унищожени са бяла и черна техника, хранителни стоки, врата, офис рафтове, офис стол, безалкохолни напитки. Опушени са около 80 кв.м. стени. Спасени са сградата, витрини, обзавеждане и хранителни продукти.
През последното денонощие противопожарните екипи са реагирали на 12 произшествия.
Погасени са два пожара в комини на жилищни блокове на ул. „Ген. Драгомиров“ в Шумен, ликвидиран е пожар в сухи треви в село Новосел, в сухи треви в село Струйно, в село Хан Крум. Екипи от Нови пазар са погасили два пожара в контейнери за смет и са реагирали на сигнал за пожар в покрив на къща. Оказали са съдействие на община Нови пазар за извършване на дезинфекция в търговски обект и са оказали техническа помощ при обезопасяване на акумулатор на лек автомобил „Хонда Сивик“ след катастрофа с материални щети.
За времето от 3 до 4 април дежурните противопожарни екипи са реагирали на пет сигнала за произшествия. Погасен е пожар в отпадъци в село Радко Димитриево и пожар в комин на къща в кв. Боймир на гр. Каолиново. Екип от Шумен е оказал съдействие за почистване на разлято масло на пътното платно след катастрофа на пл.“България“ в града, два екипа са оказали техническа помощ за дезинфекция на търговски обекти в Нови пазар. От четвърти до пети април е погасен пожар в комин на къща в Нови пазар, който е без материални щети, екип от Шумен се е отзовал на сигнал за съдействие за пренасяне на болна жена от жилището й до екип на спешна помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПомощ: Сигнали за хора в беда се приемат в Община Върбица
Следваща статияДвама пили и една напушена тийнейджърка подкараха коли през уикенда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here