дом Криминале Късо съединение подпали барака в Шумен

Късо съединение подпали барака в Шумен

0
ДЯЛ

Барака горя в ранните сутрешни часове в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
В 05.50 часа тази сутрин е получено съобщение за пожар в барака на ул. “Възрожденец“ в Шумен. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип, който я заварил обхваната в пламъци. Пожарът бил погасен с помощта на 1000 литра вода. Причина за възникването му е късо съединение в инсталацията.
Пожар в контейнер за смет са погасили огнеборците вчера в квартал „Дивдядово“.
Спасителни екипи са оказали съдействие за пренасяне на болна жена в жилището й във Велики Преслав, за отключване на врата на жилище на ул. “Софийско шосе“ в града. Потърсено било съдействие за премахване на паднали клони от дърво на пътното платно на ул. “Владайско въстание“ в Шумен малко след 18.00 часа снощи.
24shumen.com
 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 111 000 ученици от VII и X клас се явят на националното външно оценяване
Следваща статияТри предизборни лъча на ГЕРБ в Турция

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here