дом Общество Курсовете за първа долекарска помощ за кандидат-шофьори в Шумен са възстановени

Курсовете за първа долекарска помощ за кандидат-шофьори в Шумен са възстановени

0
ДЯЛ
24shumen.com

Курсовете по оказване на първа долекарска помощ за кандидати за шофьори в Шумен са възстановени от 19 януари. Това съобщи за 24shumen.com Пламен Петров, председател на БЧК-Шумен. Преди време тя бяха преустановени заради въведените противоепидемични мерки, което затрудни искащите да получат свидетелство за правоуправление. Това доведе до натрупване на желаещи да преминат задължителното обучение.
В момента курсове, които са в рамките на 8 учебни часа, се провеждат всеки работен ден в сградата на БЧК-Шумен. Пред пандемията групите са били от по 15 души, но заради необходимостта от спазване на всички противоепидемичните мерки сега те са по 11 души. Лектори са трима анестезиолози от МБАЛ – Шумен и при планирането на курсовете се съобразяваме с тяхната заетост, отбеляза Петров.
Списъците са запълнени до края на януари и вече тече записване за февруари. Заявка може да се подаде онлайн на страницата на БЧК-Шумен. Цената на курса за първа долекарска помощ е 61 лв.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМая Манолова открива офис на „Изправи се.БГ“ в Нови пазар
Следваща статия758 нарушения на скоростта са засечени за 5 дни в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here