дом Общество Купчина железа са останали от катастрофиралите коли на „Белия баир“ (снимки)

Купчина железа са останали от катастрофиралите коли на „Белия баир“ (снимки)

0
ДЯЛ

В зловеща купчина ламарини са се превърнали двата автомобила, които се сблъскаха в нощта срещу събота на „Белия баир“.
При адския сблъсък на място загина шофьорът на „Опел“ Корса, 32-годишният Кенан Ибрямов. Той бе кмет на село Кочово. Съпруг и баща на две малки деца. Син, който отивал да прибере родителите си от автогарата в Шумен. В неделя близките, съселяните и приятелите на Ибрямов го изпратиха по последния му земен път.
Вторият участник в произшествието е 18-годишният Тони Боев, който шофирал „Фолкваген“ Пасат. На прав участък, на трилентов път младият шофьор влиза в насрещното движение и се блъска челно в кметския автомобил. Тийнейджърът от село Хан Крум е в шуменската болница с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота. Работа по изясняване на тежкия инцидент продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Шумен в събота. Образувано е досъдебно производство.
Не е тайна за никого, особено за шофиращите по този участък Шумен – Велики Преслав, на „Белия баир“, че се ползва като „скоростна“ писта и там от години карат като луди, твърди пред 24shumen.com читател, пожелал да остане анонимен. И нищо не може да накара тези, които се качват в колите си с мисълта, че точно на тях нищо не може да им се случи, да не спазват правилата на пътя. Да се съобразяват с пътната обстановка, с интензивността на движението, с видимостта и т.н., та дори и със собственото си физическо състояние и опит зад волана, категоричен е дългогодишния шофьор.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияHigh-school graduation rates for Latinos in LAUSD are declining
Следваща статияSimple Strategies To Conserve the Surroundings

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here