дом Наблюдател Кулинарно жури даде висока оценка на преславски гозби

Кулинарно жури даде висока оценка на преславски гозби

0
ДЯЛ

Гозби от района на Велики Преслав са получили висока оценка на проведения Шести фестивал на домашно приготвените ястия „Гозбите на Златна Добруджа“, научи 24shumen.com.
Домакин на кулинарното шоу, освежено с много емоции, за поредна година бе силистренското село Сребърна. В тазгодишното издание са участвали 20 колектива и 30 индивидуални участници. Новото е било внушително участие от Румъния, заедно с другите участници от Силистренско, Русенско и Шуменско. Най-вкусните ястия-победители в конкурса са били отличени с предметни награди и грамоти. Тази година имаше конкурс и за най-красива витрина, уточниха участници. Преславските кулинари от години се славят с изкусно приготвени ястия, за които местните казват „да си оближеш пръстите“. Ненадмината по вкус е известната дроб-сърма, приготвена в пещ с много подправки.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦиганското лято си отива, очаква ни хладна и дъждовна седмица
Следваща статияВМРО чества създаването на организацията с жива картина (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here