дом Общество Кризисният щаб заседава призори: 40 сигнала от шуменци в нощта на бурята,...

Кризисният щаб заседава призори: 40 сигнала от шуменци в нощта на бурята, проблемно е около болницата и кв. „Боян Българанов“! Градушка с големината на яйце ударила Царев брод!

0
ДЯЛ

Започва почистването на областния град, в Мътница и Велино ел. захранването е възстановено към 2.00 часа

След поройния дъжд, придружен от градушка и силен вятър снощи, тази сутрин започва почистването на Шумен. Това стана ясно на заседание на Кризистния щаб, което се проведе рано тази сутрин, предаде репортер на 24shumen.com.
Всички почистващи фирми са налице, има необходимата техника, бе отбелязано на заседанието.
След бурята екипи на „Пожарна безопасност и защита на населението“, Полиция и „Енерго про“ започнаха работа по отстраняване на повредите. В нощта на бурята, срещу четвъртък, няма подадени сигнали за бедстващи хора. Към момента – 6.00 часа на 27 юли, всички пътища са проходими.
Проблемните участъци са районът около болницата и квартал „Боян Българанов“, има обърнати казани и паднали дървета.
Към 2 часа тази нощ е възстановено електрозахранването в селата Мътница и Велино.
В село Царев брод градушката е достигнала големина на яйце, там работят екипи на „Енерго про“ по възстановяване на електроподаването.
„ВиК“ ще се погрижи за почистването и отпушването на шахтите, стана ясно още за заседанието на Кризисния щаб призори.
През нощта на телефон 112 са подадени около 40 сигнала. От полицията и пожарната съобщиха, че е отговорено и реагирано на всеки един сигнал.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 20 населени места са без ток
Следваща статияНе забравяйте чадърите и днес, ще вали и прегърми, очакват се още градушки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here