дом Здраве Кризисните щабове на 10-те общини ще заседават тази седмица

Кризисните щабове на 10-те общини ще заседават тази седмица

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Кризисните щабове на 10-те общини в област Шумен ще проведат заседания през тази седмица. Това се прави в изпълнение на решение на Областният кризисен щаб, взето на 2 юни. Целта е да се набележат мерки за ускоряване на темпа на ваксинация срещу COVID-19. В заседанията ще участват екипи на РЗИ, общопрактикуващи лекари, кметове на населените места, здравни медиатори.
Днес ще заседават кризисните щабове във Велики Преслав – от 10.00 ч., и Върбица – от 14.00 ч. Утре са заседанията в Хитрино – от 10.00 ч., и Венец – от 14.00 ч. За сряда са планирани три щаба – в Никола Козлево от 10.00 ч., в Шумен от 11.00 ч. и в Каолиново от 14.00 ч. В четвъртък от 10.00 ч. е щабът в Нови пазар, а от 14.00 ч. в Каспичан. Последно е заседанието в Смядово – в петък от 10.00 ч.
Най-голям е борят на ваксинираните в община Шумен, а най-малък в община Никола Козлево. По ниво на ваксинация област Шумен изостава с около 2% от средно за страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлужебният премиер свиква Съвета по сигурността днес
Следваща статияЗабравена ютия подпали жилище в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here