дом Общество Край на безплатното паркиране, „Синята зона“ влиза в сила през март

Край на безплатното паркиране, „Синята зона“ влиза в сила през март

0
ДЯЛ

Обществена поръчка за закупуване на 5 паркинг автомата и система са sms-и е обявена от Община Шумен. Вече са поръчани новите знаци и се търсят инкасатори. Платената зона ще обхване всички вече съществуващи паркинги, както и нови по площад „Оборище”, от площад „Кристал” до пл.„България”, както и по ул.„Карел Шкорпил”. За да паркираме в „Синята зона“ ще трябва да се бръкнем по един лев на час за лек автомобил и по два лева – за микробус.
Все още не е ясно къде ще бъдат монтирани машините за плащане, но по всяка вероятност това ще се случи в районите, където няма да има инкасатори.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлаготворителен семинар в помощ на 5-годишната Рая
Следваща статияСменят шефа на МБАЛ-Шумен, постът поема д-р Димитър Костов?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here