дом Криминале Крадец се облажи със 7040 лв. от частен дом, друг се опита...

Крадец се облажи със 7040 лв. от частен дом, друг се опита да задигне 125 тротоарни плочи

4
ДЯЛ

Криминалисти от полицейското управление в Смядово работят по разкриване на домова кражба. Вчера между 07.30 и 17.30 часа неизвестен проникнал през незаключен прозорец в частен дом на ул.“Баба Донка“ и извършил кражба на сумата от 7 040 лева собственост на 52-годишен мъж.На място е извършен оглед. За престъпление по чл. 195 ал. 1 т.2 от НК е образувано досъдебно производство.

Бързо производство за кражба на бетонни тротоарни плочи е започнато срещу 47- годишен мъж от Шумен. Около 14 часа вчера бил получен сигнал, че от имот на ул.“Ген. Столетов“, известен като Тежкия полк, неизвестен приготвил за превоз тротоарни плочи. Пристигналият на място полицейски екип установил, че М.Р./47г./ отнел и натоварил в товарен автомобил Форд“Транзит“ 125 плочи. За престъпление по чл. 194 ал. 1 от НК е започнато бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха тарикат, ползвал ток …безплатно
Следваща статияПолицаи разтърваха двама побойници, единият си „изпроси“ 24 часа арест

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here