дом Криминале Кон и фураж изгоряха в навес, огнеборци гасиха пламнали комини, контейнери за...

Кон и фураж изгоряха в навес, огнеборци гасиха пламнали комини, контейнери за смет

0
ДЯЛ

В 09.47 часа на 23 ноември било получено съобщение за пожар в метален контейнер за смет на ул.“Владайско въстание“ в Шумен. На място бил пратен екип, който погасил пламъците с 400 л. вода. Пожарът, който бил причинен от изхвърлена неизгаснала пепел от печка, е без материални загуби.
В 21.10 часа на 23 ноември било получено съобщение за пожар в контейнер за смет на ул.“Драгоман“ в Шумен. Пламъците били загасени с 300 л. вода. По данни на съсед контейнерът за смет бил запален от тийнейджъри.
Малко след 21 часа бил погасен пожар в комин в жилище на ул.“Васил Левски“ в Нови пазар. Пламъците тръгнали след висока температура в коминното тяло. Пожарът бил погасен с вода и оцетна киселина, не са допуснати материални щети.
В 17.22 часа на 23 ноември било прието съобщени за пожар в навес на двор в село Наум. Към ул.“Хан Аспарух“ бил насочен противопожарен екип. При пристигане на място огнеборците заварили обхванат в пламъци. Вътре имало кон, фураж и дърва за огрев. В пламъците е изгорял конят, собственост на 44-годишната Е.Д., 50 бали фураж, пет кубика дърва за огрев и около 20 кв.м. покривна конструкция. Спасена е една сграда. Пожарът бил загасен с помощта на 6 тона вода. Причините за възникването му са в процес на установяване.
В събота в 19:54 часа било получено съобщение за пожар в комин на ул.“Иван Вазов“ в село Климент. На място бил пратен екип от пожарната служба в Каолиново. Изяснено било, че пламъците тръгнали след строителна неизправност в комина. Пожарът бил погасен с помощта на 800 л. вода и 10 л. пяна. Спасена от изгаряне е къщата на 51-годишната В.Х.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКъсо съединение подпали автосервиз в Шумен
Следваща статияАпаши задигнаха 615 метра меден проводник, тарикат пък краде ток

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here