дом Общество Конят на Мустафа Карадайъ финишира пръв за голямата награда на кушиите в...

Конят на Мустафа Карадайъ финишира пръв за голямата награда на кушиите в Исперих

0
ДЯЛ

Конят на председателя на ДПС и народен представител от Кърджали Мустафа Карадайъ спечели Голямата награда на кушии в Североизточна България. Традиционните конни състезания и народни борби се провеждат в Исперих, съобщава „Лудогорие нюз“ .
80 коня от Бургаско, Русенско, Силистренско, Врачанско, Шуменско, Разградско и други краища на България се състезаваха в 5 гари в Исперих. Общият награден фонд за победителите бе на стойност 7 400 лева. Голямата награда грабна конят на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ. Победата бе за кобилата Малавела с жокей Нурай Кямил и собственик Левент Незиров от село Севар. На второ и трето място останаха чистокръвни английски коне със собственици от Дулово и Професор Иширково.
В народните борби сили мерят деца, момчета, кадети и мъже, а най-добре представилият се борец ще получи златния пояс на легендарния Осман Дуралиев.
На мероприятието присъстват зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народните представители Ихсан Халил и Хасан Адемов.
Снимка: ludogorienews.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДесетки тестваха степента си на зависимост от цигарите с уреда Smoker Lyzer
Следваща статияЧаст от Шумен и околните села остават без ток в неделя и понеделник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here