дом Култура Концерт, посветен на проф. Венета Вичева днес

Концерт, посветен на проф. Венета Вичева днес

0
ДЯЛ
Смесен хор „Проф. Венета Вичева”.

Смесеният хор „Проф. Венета Вичева“ с диригент Христо Атанасов канят шуменци и гостите на града на концерт, посветен на 90-годишнината от рождението на видния музикален деятел и почетен гражданин на Шумен проф. Венета Вичева. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Събитието ще се състои днес от 19.00 часа в музейния комплекс „Панчо Владигеров“ със специалното участие на дует “Con Anima”- Евридика Вълчева – пиано и Виктория Стефанова – флейта.
Под палката на маестро Атанасов ще прозвучат песни на проф. Венета Вичева, от съвместната й работа с гръцкия композитор и диригент проф. Василис Макридис и от новия репертоар на хора.
Концертът се реализира със съдействието на Община Шумен и Регионалния исторически музей.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтефан Янев: Недопустимо е една политическа сила да отказва да комуникира с хората
Следваща статияПродължава приемът на заявления за услугите асистентска подкрепа и лична помощ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here