дом Общество Конно шествие в Шумен в навечерието на Тодоровден

Конно шествие в Шумен в навечерието на Тодоровден

0
ДЯЛ

Шуменските клубове по конен спорт „Кабиюк“, „Шумен“ и „Шумен 2010“ ще отбележат Тодоровден в навечерието на празника. Традиционният конен парад ще се проведе на 6 март, петък. Шествието ще тръгне от конната база на Хиподрума, ще премине по пл. „България“, бул. „Славянски“ и ще завърши в 17.00 часа пред сградата на Община Шумен. И пак по традиция, ръководителите на клубовете ще рапортуват пред кмета Любомир Христов за постигнатите успехи през изминалата 2019-та и за предстоящите участия през новата 2020-та година.
Празничните прояви за Тодоровден продължават в събота, на 7 март. Тържественото откриване ще се състои в 10.00 часа на закрития манеж на Хиподрума. В 10.30 програмата ще продължи с турнир по прескачане на препятствия.
Организатори на празника са Община Шумен, ДП „Кабиюк“, ККС „Кабиюк“, ККС „Шумен“ и ЕК „Шумен 2010“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПилоти от Румъния ще участват в рали „Планинско Шумен“
Следваща статияЧаст от квартал „Тракия“ е със спряно водоподаване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here