дом Спорт Конни надбягвания в село Браничево на 26 юни

Конни надбягвания в село Браничево на 26 юни

0
ДЯЛ
Конно надбягване в село Браничево. Снимка: Салим Салих

Традиционният общински събор с прочутите конни надбягвания в село Браничево са насрочени за 26 юни, събота, съобщиха от Община Каолиново. За надпреварата се очакват жокеи и любители на конните състезания както от Шумен и региона, така и от цяла Североизточна България.
Откриването на събора ще е в 10.30 часа. Програмата предвижда провеждането на пет гари: I гара – приз „Местен” – 1600 метра, II гара – приз „Браничево” – 1200 метра, III гара – приз „Лудогорие” – 1800 метра, IV гара – приз „Кметство Браничево” – 2400 метра, и V гара – приз „Община Каолиново” – 3000 метра.
Община Каолиново осигурява награди за първите четирима във всяка гара, като победителите ще получат по 1500 лв.
Записването на състезателите е до 24 юни на телефони: 088 867 0261 и 088 843 9995.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХор „Проф. Венета Вичева“ с второ място от конкурс в Попово
Следваща статия157 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 9

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here