дом Общество Конкурс за най- добра коледна украса на дома започва във Велики Преслав

Конкурс за най- добра коледна украса на дома започва във Велики Преслав

0
ДЯЛ
Снимка:Община Велики Преслав

Конкурс за най-добра екстериорна и интериорна коледна украса на дома обяви Община Велики Преслав. Всеки, който желае да се включи в надпреварата под наслов „Да съхраним духа на Коледа“, трябва да предостави снимки, както от процеса на изработка на празничната украса, така и във завършен вид. Снимките трябва да се публикуват на официалната страница на Общината във Фейсбук, като се посочат съответно име, телефон и адрес за връзка.
Професионално коледно жури ще определи най-креативните и приказни украси. Те ще получат и награди, подготвени от общинска администрация. Крайният срок за участие в конкурса е 18 декември.
„Дарете ни с настроението от Вашите домове! Така вече сте част от преживяването „Да съхраним духа на Коледа“.
Нека всички се докоснем до Вашето коледно вълшебство!“, призовават от община Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПреобразуват част от бившия Тубдиспансер в COVID сектор
Следваща статияЦената на водата в Шуменско остава 3,40 лева за кубик и през 2021 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here