дом Общество Конкурс за детска рисунка на тема „Безопасно движение по пътищата“ организира Община...

Конкурс за детска рисунка на тема „Безопасно движение по пътищата“ организира Община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Общински конкурс за детска рисунка на тема „Безопасно движение по пътищата“ организират Община Никола Козлево и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН).
Целта на конкурса е да ангажира вниманието на широк кръг деца и учители с проблемите на безопасното участие в пътното движение и да активира процеса на обучение и изменение поведението на участниците в движението за постигане на по-висока транспортна култура и дисциплина по пътищата.
В конкурса могат да участват всички деца и ученици от общинските детски градини и училища на възраст от 3 до 13 години, разпределени в четири възрастови групи: 3 и 4 годишни; 5 и 6 годишни; ученици от първи до четвърти клас; ученици от пети до седми клас.
Всеки участник в конкурса има право на една рисунка- формат А4. Участниците трябва да посочат лично и фамилно име, точен адрес, клас, училище или детска градина.
Оценяването ще бъде извършвано от комисия в състав – директорите на училищата на територията на община Никола Козлево, или представител посочен от директора на съответното училище и трима представители на МКБППМН.
Подтеми на конкурса са:
„Намалете скоростта! Не рискувайте!”
„Да поставим предпазните колани!”
„Пазете най-застрашените от нараняване – пешеходци, велосипедисти, деца и възрастни!”
„На пътя опасностите са навсякъде“
„Най-опасните ситуации, които застрашават децата като пешеходци, велосипедисти, мотопедисти и др.”
„Най-безопасният път до училището детската градина”
„Не на агресията по пътищата!”
За всяка възрастова група са предвидени по три награди – първа, втора и трета награда.
Всички творби за конкурса да се изпращат на адрес: Община Никола Козлево ул. „23-ти Септември “ № 5, до секретаря на МКБППМН – Антония Колева, стая №8.
Крайният срок за изпращане на творби е 2 ноември 2018 г.
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени до 12 ноември т. г. на сайта на Община Никола Козлево.
Конкурсът се организира от МКБППМН и Община Никола Козлево.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват финалните мачове от турнира „Футболна треска“
Следваща статияПочиваме 5 дни за Коледа, работим на 31 декември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here