дом Криминале Комин се подпали в Шумен, огън унищожи мебели в къща в Нови...

Комин се подпали в Шумен, огън унищожи мебели в къща в Нови пазар

0
ДЯЛ

През изминалото денонощие дежурните противопожарни екипи са реагирали на шест сигнала за произшествия.
Ликвидиран е пожар в стърнище край село Развигорово малко след 13.30 часа вчера. Пламъците били погасени с помощта на тупалки, материални загуби не са допуснати. Екип от Шумен е оказал съдействие вчера следобед за пренасяне на болна жена от дома й на ул. „София“.
Малко след 17.40 часа в погасен пожар в отпадъци на ул.“Бели Лом“ в Шумен. Огнеборците са реагирали на сигнал за пожар в комин получен малко след 21.30 часа. Пламъците във вход на блок на ул.“Цар Освободител“ в Шумен били погасени с помощта на оцет.
По обяд било извършено отводняване на жп подлез на гара в село Хан Крум.
В 02.06 часа на 19 декември е получен сигнал за пожар в стая на къща в село Енево. Към ул.“Хан Аспарух“ бил насочен противопожарен екип от РСПБЗН – Нови пазар. След пристигане огнеборците погасили пламъците с помощта на 200 л. вода. Унищожени са мебели и домашно имущество, опушени са около 150 кв. м. стени. Къщата е спасена от опожаряване. Причина за пожара – късо съединение.
Снимката е илюстративна, архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТочката за таксите за паркиране догодина отпадна от дневния ред на сесията
Следваща статияАпаш вилня в село, задигна телевизор и тонколона

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here