дом Наблюдател Коментарът: Шуменци с АТВ-та на защитен плаж дадоха повод да бъдат наречени...

Коментарът: Шуменци с АТВ-та на защитен плаж дадоха повод да бъдат наречени „сган“

0
ДЯЛ
Снимка: Групата "Да спасим Карадере"

Карадере e един от най-красивите български плажове. Той е защитена територия. Посегателствата върху него обаче продължават.
Днес се изляха стотици коментари по повод на снимки, публикувани във фейсбук групата „Да спасим Карадере“. На кадрите са запечатани няколко АТВ-та с шуменска регистрация.
Възмутени очевидци на грозната гледка са публикували следният коментар: „Ако съдим по номерата – шуменска сган…“гъзари“…подрифтиха по дюните, покараха по плажа, смачкаха гнездата на дъждосвирците, паркираха в средата му… свалиха масите и столовете от гората, изработени от доброволци за отдих, а сега сладко си плющят… Поредното доказателство за това, че винаги поразиите и неуважението към природата идва от преминаващи рушащи консуматори, а не от биваците на ценителите там! За съжаление тях нищо не може да ги спре…идват, пакостят 2 часа и заминават…Не ни е виновна държавата, ние сме виновни!“
До момента публикацията е споделена 112 пъти и е събрала над 100 коментара.
Във фейсбук групата призовават всички, които станат свидетели на подобно поведение в защитената територия незабавно да сигнализират.
А ние от редакцията на 24shumen.com се надяваме повече никой да не може да си позволява подобни грозни обиди към шуменци, защото изключенията като гореописаното не бива да е повод за генерални заключения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНикой не поема отговорност за скока на цената на тока
Следваща статияТърг за наем на земеделски земи обявява Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here