дом Криминале Комбайн пламна в движение, изпепели два декара ечемик

Комбайн пламна в движение, изпепели два декара ечемик

0
ДЯЛ
Архивна/24shumen.com

В 13.33 часа на 15 юни е получено съобщение за пожар в двигател на комбайн в село Тодор Икономово. Към мястото на инцидента бил насочен екип от районната противопожарна служба в Каолиново. Пламъците били погасени с помощта на 500 л. вода. Пожарът унищожил динамо и кабел на комбайн „Клас“, бързо се пренесъл към посевите, изгорели около 2 декара ечемик. След намесата на противопожарния екип са били спасени 8 декара с посеви ечемик, както й комбайна, собственост на Л.Л./43г./.

По-рано в същия ден е бил приет сигнал за пожар в лек автомобил на пътното платно малко след село Зайчино ореше. Към мястото бил насочен екип на РСПБЗН- Нови пазар. След пристигане било установено, че водач на „Фолксваген“ Туарег с варненска регистрация усетил странна миризма и помислил, че е от възпламеняване. Противопожарният екип не открил следи от възпламеняване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца от Украйна пристигат за Международния пленер в Шумен
Следваща статия7 000 пиленца изгоряха при пожар в птицеферма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here