дом Общество „Коледно вълшебство”: Община Никола Козлево търси добротворци

„Коледно вълшебство”: Община Никола Козлево търси добротворци

0
ДЯЛ

Под патронажа на кмета на Никола Козлево Ешреф Реджеб, Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетните и непълнолетните към Общината организира благотворителна кампания под надслов „Коледно вълшебство”. Тя има за цел да помогне за събирането на средства, необходими за закупуването на подаръци за сираци, полусираци и деца в неравностойно положение, живеещи на територията на община Никола Козлево.
„Вярваме, че зад всеки български дом стоят личности, които са преди всичко родители, хора с човещина и съпричастност в сърцата си.
Имаме готовност да уредим и целият пакет документи за дарение, които да ви послужат за счетоводни или данъчни цели”, посочват от Общинската администрация.
Според организаторите, парите не са единственият начин за подкрепа на каузата. Желаещите могат да инициират и други оригинални идея, за да участват в кампанията.
Комисията за за борба срещу противообществени прояви на малолетните и непълнолетните в Никола Козлево очаква помощта на всички.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзложба „Гривни звънкат под възглаве“ е подредена в шуменския музей
Следваща статияС 20% се увеличават учителските заплата от 1 януари 2019-та

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here