дом Общество Кметът Христов внася искане за извънредно заседание на Асоциацията по ВиК

Кметът Христов внася искане за извънредно заседание на Асоциацията по ВиК

0
ДЯЛ

Искане за свикване на извънредно заседание на местната Асоциация по ВиК ще внесе утре Любомир Христов. Това заяви общинския кмет за 24shumen.com.
Писмото ще бъде връчено на областният управител проф. Стефан Желев, който е и председател на Асоциацията.
Искането съдържа предложение цената на водата да остане 3.30 лв. за кубик, да се проверят инвестициите, направени от ВиК-Шумен през последните години, анализ на цената на водата спрямо предлаганата услуга, промяна на санкцията при неизпълнение на поетите ангажименти, заложена в бизнес плана на дружеството от 0.1% на 2%.
По процедура председателят на Асоциацията по ВиК трябва да уведоми нейните членове и да се определи дата за извънредното заседание. От своя страна общинските съвети в област Шумен трябва да се запознаят с точките в искането на кмета Любомир Христов и да упълномощят своите представители как да гласуват.
На 10 януари ще има заседание на Общото събрание на ВиК-Шумен. В дневния ред е включена точка за избор на нов управител на дружеството.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа първи път в Шумен: Ритуал по хвърляне на Богоявленския кръст
Следваща статияТърси се управител на „Еко система – Никола Козлево“ ЕООД

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here