дом Общество Кметът на Шумен Любомир Христов: Честито Възкресение Христово!

Кметът на Шумен Любомир Христов: Честито Възкресение Христово!

0
ДЯЛ

Уважаеми съграждани,
В навечерието сме на един от най-големите християнски празници. И днес вълнението, с което очакваме Христовото Възкресение, показва нашата вътрешна потребност да почувстваме силата на вярата, прошката и любовта.
Тази година обаче празникът е по-различен. Зная, че преживяването на Възкресението е истинското тържество на духа, но нека в условията на извънредното положение да го почетем много лично, да си останем вкъщи и да превърнем дома си в храма на надеждата. Да се помолим за здравето на близките ни, да бъдем по-сплотени и по-съпричастни един към друг, за да не позволяваме на болестта да се разпространи.
Нека да излезем от кризата по-чисти, по-мъдри, по-силни и да преодолеем изпитанията. Цената на нашето усилие са животът и очакването на по-добри дни, когато ще бъдем отново заедно, един до друг в църковния храм.
Скъпи шуменци, може би следващите дни са решаващи за справяне с опасността и за премахване на ограниченията. Не бива да се страхуваме, но трябва да бъдем преди всичко отговорни, за да можем отново да се радваме на хубавото време навън, на празниците, на срещите с приятели и близки.

Пожелавам ви светли и топли празници.
Честито Възкресение Христово!

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВеликден е!
Следваща статияСедат Кадир: Добротата и искрената любов винаги да бъдат в сърцата ни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here