дом Други Кметът Любомир Христов пожела успешна нова учебна година на шуменските учители и...

Кметът Любомир Христов пожела успешна нова учебна година на шуменските учители и ученици

0
ДЯЛ

Кметът на община Шумен Любомир Христов пожела успешна нова учебна година на шуменските учители и ученици. В навечерието на 15-ти септември той покани на среща в общината директорите на училища, детски градини, центрове за личностно развитие и извънучилищни звена, съобщиха от пресцентъра на Общината. „Тъй като нямам възможност лично да честитя първия учебен ден на учителите и учениците, бих искал вие да предадете моите пожелания за спорна и ползотворна работа. Бъдете уверени, че общинското ръководство стои зад вас и ви подкрепя. Ние като родители вярваме във вашия професионализъм и разчитаме на вас, защото бъдещето на нашия град е във ваши ръце. Бих искал чрез вас да честитя новата учебна година и на всички млади хора, на вашите ученици, и да им пожелая да бъдат упорити и любознателни.“
Своите поздравления към шуменските учители и ученици по време на срещата оправиха зам.-кметът по образование и култура Найден Косев, заместник-кметовете Татяна Костова, Боян Тодоров и Светлана Маркова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия20-годишният крадец на дарения от храм, остава зад решетките
Следваща статияБисерка Йовчева: С олимпиадата EJOI аз сбъднах една моя мечта (видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here